Mesterskabet 2017

Kennel Blackmoor havde kvalificeret 3 hunde til årets mesterskab, som blev holdt i smukke omgivelser på Ravnholt Gods på Sjælland.

Vi havde DK FTCH Colcourt Sparky of Boundarymoor af Blackmoor, FTW Boundarymoor Druid af Blackmoor samt FTW Carnteell Cassie (Amber) med og alle leverede en solid indsats, dog med varierende resultat.

Sparky havde et forrygende 1. slip om lørdagen. Han var flyvende og leverede en overbevisende præstation, der sikrede ham videre til søndagen.
Druid lagde stærkt ud, fik flush og apportering på hare og fasaner. Desværre var den ene fasan lidt tynd og viste sig at være løbet. Både makkerhund og dommere blev sat på opgaven, men fuglen var væk. Dermed fik Druid en “first dog down”, hvilket desværre ikke kvalificerede ham til 2. slip om søndagen. Vi er fuldt ud tilfredse med hans præstation og uden en uheldig omstændighed, er han absolut en hund der ligger helt i toppen.
Amber havde også et super 1. slip. Trods hårdt og svært terræn med meget vand og mange siv, knoklede hun på og leverede arbejde af høj kvalitet. Efter et meget langt og udfodrende slip missede hun desværre en fugl og dermed var hun ude. Amber er absolut en tæve der kan være med helt fremme og vi er fuldt ud tilfredse med hendes indsats i weekenden.

Med to hunde ude var det nu Sparky der skulle i ilden søndag. Efter lørdagens slip, hvor Sparky leverede en overbevisende præstation, var forventningerne høje. I et særdeles vådt og svært terræn, fik han sit 2. slip og viste endnu engang spanielarbejde af høj klasse. Hans sidste apportering, en fugl faldet i de høje siv, måtte han hjælpes lidt på, men også den blev bragt og følelsen da dommerne bad om hunden koblet var positiv.

Da dagen var omme og resultatet var afgjort kunne vi med stor stolthed modtage, ikke kun en 2 vinder af mesterskabet 2017, men også guns choice. En titel vi er meget glade for.

En stor tak skal lyde til alle involverede, herunder dommere, skytter, hjælpere, konkurrenter og de mange tilskuere på dagen.